Tým Francouzské restaurace vede kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR Jan Horký, který v rámci juniorských a seniorských kulinářských soutěží získal řadu mezinárodních ocenění jako např. stříbrnou medaili z FHA Singapur 2010, 4 medaile z kuchařské olympiády IKA Erfurt 2008, stříbrnou medaili z mistroství světa v Chicagu 2007 či domácí ocenění Kuchař roku 2008.

 

Aktuálně Jan se svým týmem získal krásnou bronzovou medaili na letošním Mistrovství světa v Basileji 2013.


Díky jeho originálnímu přístupu ke gastronomii a smyslu pro harmonii je zaručen úžasný gurmánský zážitek.

Naši cukrářskou dílnu vede šéfcukrářka Jitka Kohoutová, která posledních 6 let působila v hotelu Holiday Inn.

K tomu jistě přispěje i náš hlavní sommeliér Milan Nerad.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám k tomu dobrou chuť!